Cursus Bedrijfshulpverlening (BHV) Herhaling

Online Cursus Bedrijfshulpverlening (BHV) Herhaling - Inhoud

Fris je kennis op door de BHV Herhaling cursus van Novo Safety te doen!

 

Door regelmatig een herhaling te doen zorg je ervoor dat de kennis vers in je geheugen blijft en dat je te allen tijde weet hoe je moet handelen in een noodsituatie. De herhaling van de kennis is ook een wettelijke eis, dus het is daarom nog belangrijker om dit jaarlijks te doen.

 

Het is een complete BHV herhalingscursus waarmee je volledig voldoet aan de eisen van de Arbowet.

 

Belangrijk:
Als het al een aantal jaren geleden is dat je een basiscursus hebt gedaan, is het verstandig eerst te kiezen voor de basiscursus BHV. Wanneer je de basiscursus recentelijk voltooid hebt, is de keuze voor deze herhalingscursus wél aan te raden.

 

Inhoud:
De cursus bevat interactieve video’s gevolgd door oefenvragen. Wanneer je voldoende vertrouwen hebt opgedaan kun je opgaan voor het examen en het erkende BHV certificaat verlengen.

€33.95 Inc. btw

Gecertificeerd door

bhv-care

Lesinhoud

✓ Levensreddende Eerste Handelingen
✓ Incl. de module reanimatie met een AED
✓ Brandveiligheid en Evacuatie training
Overige cursussen

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Novo’s online bedrijfshulpverlening cursus bevat alle essentiële informatie om zorg te dragen voor een veilige werkplek voor jou en jouw collega’s. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze BHV Basis cursus te volgen.
€45.95 Inc. btw
bhv-care

Brandveiligheid

Leer stapsgewijs over brandveiligheid en hoe je mensen veilig kunt evacueren. Leer over blusmiddelen; ieder blusmiddel is specifiek gemaakt om een bepaalde brand te bestrijden.
€24.20 Inc. btw
bhv-care

Reanimatie met een AED

Leer in kleine stappen hoe je iemand met én zonder AED reanimeert volgens de normstellingen van het Rode Kruis en de Hartstichting.
€12,05 Inc. btw
bhv-care

Levensreddend Handelen

Dompel jezelf onder in Novo’s LEH cursus en leer verschillende technieken om levensreddend te handelen.
€24,20 Inc. btw
bhv-care