Veel gestelde vragen

FAQs

De cursus bestaat uit twee onderdelen: Levensreddend Handelen (o.a. Reanimeren met een AED) en Brandveiligheid & Evacuatie. De onderdelen bevatten instructievideo’s, controlevragen en toetsen die deelnemers succesvol moeten voltooien. De cursus voldoet aan de richtlijnen van het Rode Kruis en de Nederlandse Arbo-wet (link).


De cursus van NovoSafety is gemaakt in samenwerking met BHV.care (link), onze partner in veiligheid. Het erkende BHV-certificaat wordt uitgegeven door BHV.care en is 1 jaar geldig.

De NovoSafety BHV cursus is een volledige online cursus. Deelnemers hebben een jaar lang toegang tot de inhoud van de cursus. Zodra deze succesvol afgerond is ontvangt iedere deelnemer een erkend digitaal certificaat.

De Novo BHV cursus is een online cursus en kan zowel op de laptop als op telefoon en tablet gedaan worden. Hierdoor kan de cursus op ieder moment van de dag gedaan worden. Het is volgens de arbowet niet verplicht om de cursus op een externe locatie te volgen; er is dan ook geen praktijkdag.

Dit mogelijk. Bekijk hiervoor onze bedrijvenpagina of u kunt ons bestelformulier voor bedrijven invullen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via support@novo-learning.com, dan helpen wij u graag verder!