BHV oplossingen voor bedrijven

Bij Novo Safety streven we ernaar om het leren over bedrijfsveiligheid en behalen van certificering zo efficiënt en toegankelijk mogelijk te maken. 

 

Dit doen wij door hoogkwalitatieve cursussen aan te bieden ondersteund door slimme digitale technologie. Werkgevers en werknemers kunnen nu profiteren van het leren in een digitale omgeving. 

 

 

Deze slimme oplossingen zijn vormgeven in 3 producten binnen het gehele Novo Safety Platform: de Novo Play App, de Novo Studio en de Novo Editor.

BHV vereenvoudigd met het Platform van Novo Safety

Novo Play

De Novo Play App maakt het leren flexibel en toegankelijk voor iedereen. Cursisten hebben altijd toegang op alle mobiele devices en in elke browser.

Novo Studio

Op managementniveau meer inzicht krijgen in de vorderingen van BHV’ers in relatie tot het BHV plan.

Novo Editor

Pas jouw BHV cursus aan naar de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Novo Play Applicatie

Novo Safety heeft voor alle BHV cursisten een gebruiksvriendelijke en veilige applicatie ontwikkeld. Alle cursisten krijgen middels de Novo Play App toegang tot hun persoonlijke account waarin de betreffende cursussen volgen en voltooien.

Cursisten kunnen de applicatie gebruiken op ieder gewenst device en platform. Het gebruik van de Novo Play App biedt de cursist verschillende voordelen op weg naar certificering.

De Novo Play App maakt het leren flexibel en toegankelijk voor iedereen. Je hebt altijd toegang tot de app en kunt dus leren wanneer het jou uitkomt. Zelfs offline!

 

Heb jij je certificaat behaald? Dan staat deze in jouw online account en heb je hem altijd bij de hand!

De app werkt op alle mobiele devices en in elke browser. Ook is de app is altijd opnieuw te downloaden; je resultaten gaan niet verloren!

Je hoeft niet de gehele cursus in 1 sessie te doen. Leeractiviteiten kunnen ieder moment worden onderbroken en hervat, zodat je op je eigen tempo kan leren.

Het leren in de Novo Play App is leuk door de vele diverse interactieve oefeningen. Dit leidt ertoe dat jouw cursisten geboeid en uitgedaagd blijven op weg naar meetbare resultaten.

Iedere cursus die je via Novo Safety volgt kun je via de app 12 maanden lang inzien én herhalen.

 

Novo Studio

De Novo Editor is een management applicatie voor werkgevers die op zoek zijn naar een integrale methode om BHV opleidingen op schaal te implementeren binnen hun organisatie. Ideaal voor het begeleiden van meerdere cursisten tegelijk op weg naar certificering. 

De Novo Studio geeft inzicht in tal van verschillende statistieken van cursisten. Zo houd je met de Novo Studio de voortgang van de verschillende cursisten bij. Op die manier weet jij als coördinator altijd hoe het zit met de certificatie-graad binnen uw bedrijf.

De rapportage geeft je inzicht op: 

  • wie de cursus heeft voltooid
  • wie het certificaat heeft behaald
  • hoeveel tijd er besteed is aan de cursus
  • en meer!
 

Deze resultaten kunnen in luttele seconden worden gedownload voor het verkrijgen van het gewenste inzicht.

De Novo Studio geeft inzicht in zaken zoals de cursusvoortgang van jouw werknemers. Als coordinator ben je dus altijd op de hoogte van de certificatiegraad van jouw organisatie.

Zo kun je ook groepen en/afdelingen met cursisten aanmaken en begeleiden op weg naar hun certificeringsdoel. Zo zie je meteen welke BHV vaardigheden op peil zijn binnen delen van de organisatie. 

BHV coördinatoren krijgen kosteloos toegang tot de Novo Studio wanneer zijn meerdere cursisten tegelijk BHV cursussen doorlopen.

De Novo Studio is beschikbaar op alle webbrowsers en besturingssystemen.

Novo Editor

Voor veel organisaties vereist bedrijfsveiligheid maatwerk. Er spelen tal van specifieke veiligheidsstandaarden die vastgelegd zijn in een BHV-plan op maat. Een standaard veiligheidscursus voldoet in deze gevallen niet.

 

De Novo Editor biedt deze werkgevers de unieke mogelijkheid om cursussen aan te passen aan de behoeften van het bedrijf. Met Novo Editor kunnen de verschillende veiligheidscursussen uitgebreid worden met eigen bedrijfsspecifieke cursuscontent.

Een slagerij maakt vaak gebruik van gevaarlijke machines en apparaten. Om deze apparaten veilig te bedienen zullen belangrijke veiligheidsinstructies en – richtlijnen onderwezen moeten worden aan de werknemer.

 

In dergelijke gevallen biedt de Novo Editor de uitkomst door:

  • de gewenste functionaliteit om extra content/oefeningen ‘custom’ toe te kunnen voegen.
  • de mogelijkheid additionele certificering ‘custom’ toe te voegen en deze toe te kennen wanneer cursisten de opleiding met succes voltooien.

De Novo Editor biedt werkgevers een unieke mogelijkheid om een gepersonaliseerde trainingservaring te verzorgen voor jouw medewerkers. Ook voor toepassingen buiten bedrijfshulpverlening.

 

Op deze manier zijn jouw werknemers maximaal voorbereid bij mogelijke onveilige werksituaties. Aanvullend is certificering daarmee ook direct geregeld.

Novo Editor Custom BHV content

Voordelen van Novo Safety voor bedrijven

Management

Beheer en monitoren van groepen cursisten

Interessante extra’s

Zoals onze gids voor het opstellen van een BHV-plan

Inzicht in resultaten

Direct inzicht in behaalde resultaten cursisten door middel van rapportage.

Besparend

Bespaar honderden euro’s op jaarbasis. Al vanaf €35,95 (incl. BTW) per jaar.

Certificaat

Cursussen worden afgesloten met erkende certificering voor 1 jaar via onze partner BHV.care.

Interactief

Leren met instructievideo’s en gevarieerde oefeningen zodat aandacht niet verslapt.

Zo ervaren onze zakelijke klanten de oplossingen van Novo Safety

Op zoek naar de passende oplossing voor jouw bedrijf?

Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten nemen graag de tijd om meer inzicht te geven in de oplossingen voor cursisten of voor jouw organisatie het zijn geheel. Kom direct in contact of plan een call met ons in op een moment dat het jou uit komt.

Hoe kunnen wij u helpen?