Over ons

Missie

Het toegankelijk maken van BHV trainingen en certificering voor werkgevers en werknemers. Op ieder willekeurig moment de keuze bieden te kunnen werken aan kennis op gebied van bedrijfshulpverlening. Aanvullend de werkgever door middel van slimme IT services ongekende controle en inzicht bieden in de BHV-voorzieningen van hun eigen organisatie.

Ons verhaal

Novo Safety is ontstaan uit een gedeelde visie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de bedrijfsveiligheid voor bedrijven in Nederland en België. Om deze visie te realiseren is Novo Safety een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde partner in de BHV industrie. Binnen deze samenwerking hebben we BHV kennis en ervaring kunnen verbinden met het beste van IT ontwikkeling binnen e-learning en educatie. Dit heeft geresulteerd in een innovatief serviceplatform waarmee Novo Safety een unieke plaats in de markt inneemt. 

 

In 2019 betrad Novo Safety als pionier binnen de industrie de markt met het verzorgen van verschillende online BHV cursussen inclusief erkende certificering. Met hoogkwalitatieve content voorzien wij BHV Nederland met 24/7 toegankelijkheid tot BHV certificering. 

 

Tegenwoordig gaat Novo Safety zelfs verder dan online cursussen, zo bieden wij middels het Novo platform een totaaloplossing voor het implementeren van BHV binnen bedrijven. Denk aan organisaties waar meerdere (groepen) cursisten moeten voldoen aan de nakoming van het opgestelde BHV plan, certificeringsgraad en arbowet. 

Novo Safety stelt deze werkgevers in staat om BHV op schaal te kunnen organiseren, inclusief de mogelijkheid om maatwerk te kunnen leveren. De kracht van data & analytics geeft op ieder gewenst moment inzicht in hoe het op ieder gewenst moment gesteld is met de status van BHV’ers en bedrijfsveiligheid binnen de organisatie.

Maak kennis met ons team

Novo Safety Martijn Enter

Martijn Enter

CEO
Novo Safety Micha Streppel

Micha Streppel

Software Developer
Novo Safety Tom

Tom Schut

Software Developer
Novo Safety Varsha

Varsha Melwani

E-learning Specialist
Novo Safety Boudewijn

Boudewijn Böggemann

Marketing Manager EU

Onze Kernwaarden

Innovatief

Beheer en monitoren van groepen cursisten

Efficiëntie

Zoals onze gids voor het opstellen van een BHV-plan

Sociale missie

Direct inzicht in behaalde resultaten cursisten door middel van rapportage.